Naish sup header

16NaishSUP bannernaishsup

N1SCO World Championships Amsterdam

on .

Groot succes N1SCO World Championships Amsterdam

Afgelopen weekend, vrijdag tot en met zondag, vond de  Naish N1SCO World Championships plaats. Voor de eerste keer in Nederland, op Ijburg, Amsterdam. 

Meer dan 15 nationaliteiten hebben vanuit de hele wereld meegedaan en gestreden om tot ‘Naish ONE N1SCO World Champion’ gekroond te worden afgelopen weekend. Zowel bij de vrouwen als mannen is Zwitserland nummer 1 geworden, namelijk met Susanne Lier bij de vrouwen en Dani Reinhart bij de mannen. Trots melden we dat 'onze' Emma Reijmerink en Carla Schellart nummer 2 en 3 zijn geworden! Bij de mannen heeft de Belg Tom Amije het ontzettemd goed gedaan met een mooie tweede plaats overall.

Ook Robby Naish, Europees SUP kampioen Casper Steinfath en Naish ambassadeur Chuck Patterson waren naar Amsterdam gekomen om het hele weekend iedereen aan te moedigen.

Afgelopen vrijdagavond hebben we met alle deelnemers een paddle tour tocht gemaakt door de grachten van Amsterdam. Met meer dan 80 Naish boards, prachtig weer en Robby Naish voorop was het een mooie avond om de Amsterdamse grachten vol te laten stromen met de Naish inflatable boards. 

Zaterdag en zondag vonden de races plaats, wat bestond uit 100 meter 'Sprint', 400 meter 'Intermediate Distance' en 8 kilometer 'Long Distance'. Dankzij de goede ambiance, het mooie weer, organisatie en natuurlijk de sponsors Red Bull en GoPro is het een mooi evenement geworden, waar wij met een goed gevoel op terug kijken.

Kortom het was een zeer succescol weekend en hebben veel leuke reacties gekregen. Wij kunnen met trots en overtuiging zeggen dat Naish en de N1SCO races dit weekend goed gepresenteerd zijn in Nederland.

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van afgelopen weekend.

header n1sco LR

Niscoteam LR

Nisco Robby LR

NiscoChuckselfie LR

N3 LR

 

 

 

 

.
sup boards sup paddles sup soft tech