Naish sup header

16NaishSUP bannernaishsup

Casper Steinfath wint zijn tweede gouden medaille in the SUP Technical race!

on .

Afgelopen weekend vond de finaledag van de ISA World Standup Paddle Championship and Paddleboard Championship plaats op het zonovergoten meer van Nicaragua. Vorig jaar heeft Naish rider Casper Steinfath een gouden medaille kunnen ophalen en hij was er dan ook op gebrand om zijn wereldtitel te verdedigen!

Naish's Casper racete met nog maar 300 meter voor de finishlijn op de vierde plaats. Maar de ervaren Casper wachtte tot het goede moment om met al zijn kracht een enorme inhaalslag te maken. Na de laatste boei zette hij nog een laatste inspanning in en sprintte hij als eerste over de finishlijn! Zijn tweede gouden medaille is een feit!

''Er gaan nu zoveel emoties door mij heen! Ik heb zo hard als ik kon tegen de beste tegenstanders van de wereld gepeddeld en ik ben zeer vereerd dat ik mijn tweede wereldtitel heb gewonnen in twee jaar. Ik kan het niet geloven..'' - Capser Steinfath.

Naish is erg trots op rider Capser en feliicteert hem met deze enorme prestatie! 

Ook heeft Naish rider Jenny Kalmbach het heel goed gedaan met haar SUP borad Naish Javelin 12'6 door de derde plaats te behalen bij de vrouwen SUP Technical Race. Super goed gedaan!

men sup tech04 ISA michael tweddle 55-710x406 caspersteinfath

 

.
sup boards sup paddles sup soft tech