Naish sup header

16NaishSUP bannernaishsup

Nieuw: Naish Crossover Air 11'0

on .

De Naish Crossover Air 11'0 is een veelzijdig en opblaasbaar SUP board dat is ontworpen voor zowel windsurf als Stand up Paddle. De Naish Inflatable boards behoren tot de beste opblaasbare SUP boards verkrijgbaar! Stabiel, duurzaam en compact. Ideaal voor als je veel onderweg bent en/of weinig ruimte hebt.

HEADERS 0021 Crossover-AIR

.

De Crossover heeft een universele insert, voor een baseplate waardoor je gemakkelijk je windsurf zeil op het board kunt monteren. Het board komt het beste tot zijn recht in lichte tot gemiddelde wind condities en dankzij de afneembare dagger vin (functioneert als midden zwaard) is opkruisen tegen de wind geen probleem.

Voor Stand Up Paddle is de crossover ontworpen met een low rocker en smalle outline. Dankzij verstevigingen biedt het board stabiliteit in de lengte en is het ideaal om mee te touren.

De Crossover is perfect voor mensen die beginnen met suppen en windsurfen, lekker willen cruisen over vlak water of willen surfen in kleine golven. De Crossover is het board om beide sporten te combineren, suppen en windsurfen.

sup boards sup paddles sup soft tech