Naish sup header

16NaishSUP bannernaishsup

Naish goes Easy Riders festival

on .

Easy Riders poster 2013

Zaterdag 31 augustus zal Naish aanwezig zijn bij alweer de tweede editie van het Easy Riders festival in Wijk aan Zee. Easy Riders kenmerkt zich door de Nederlandse surf- en skatecultuur te combineren met stevige muziek. Het strand bij de Noordpier in Wijk aan Zee is daarvoor de ultieme locatie. Het enige festival waar een stevige zuidwesten wind gewenst is!

Er worden overdag verschillende workshops gegeven op gebied van Surf, Skate, Capoeira en Art. Naish is aanwezig met het nieuwste materiaal en zal uitleg geven over de nieuwste ontwikkelingen en biedt de mogelijkheid om al het materiaal te testen.

.


De dag gaat beginnen met een SUP Beachrace, wat meteen de laatste wedstrijd is  voor het Nederlandse klassement. Daarna gaan verschillende teams strijden voor de Easy Riders Cup op alle verschillende disciplines, surf, windsurf, sup, mastwerpen en een grote kennisquiz. Ook zal het Europese Surf Roeien kampioenschap plaatsvinden. Deze zorgen voor spectaculaire actie in het water!

 

Om 17.00 begint de live muziek op het terras van Aloha Beach met een akoestische verandasessie, daarna de heerlijke zonnige  reggae beats van Lenny Ryan and the Leather Jackets. Vervolgens gaat het dak eraf met de Nederlandse psychedelische bluesrockband sensatie The Wolff. De kleurrijke Boomklatsch zal met hun Equalizer show, een combinatie van elektronische vette beats en beelden, de avond naar een climax brengen.

Meer informatie over het evenement en het kopen van kaartjes is te vinden op www.easy-riders.nl.

overzicht

sup boards sup paddles sup soft tech