Naish sup header

16NaishSUP bannernaishsup

Naish introduceert nieuwe N1SCO klasse tijdens HISWA Amsterdam Boatshow!

on .

Battle of the Fastest 2013 powered by Naish & Oxbow
Naish introduceert nieuwe N1SCO klasse tijdens HISWA Amsterdam Boatshow!

BOTF 2013 NEWv1 lrIn 2013 gaat Naish verder waar zij in 2012 mee geëindigd is. Het organiseren van de Battle of the Fastest SUP race tour door Nederland en België.
 
Naish gaat weer een stap vooruit en in samenwerking met Oxbow is het dit jaar nog grootser en professioneler dan vorig jaar. Ontzettend veel zin heeft Naish om een tour neer te zetten met races in diverse categorieën. Zowel voor de lange afstand racers als de fanatiekelingen zonder board.
Nieuw dit seizoen is de aparte inflatable klasse, waarbij iedereen racet op hetzelfde board.
 
N1SCO de nieuwe klasse!
Zondag 10 maart is de aftrap van het Battle seizoen tijdens de HISWA in de Amsterdam RAI. Dit zal de eerste race zijn van een reeks inflatable wedstrijden die Naish gaat organiseren. De N1SCO races worden wereldwijd gehouden met een Europese  finale in Zwitserland en een wereldkampioenschap in Las Vegas. Overal ter wereld kun je dus meestrijden, hierdoor is dit wedstrijd element zeer toegankelijk. Een belangrijk punt in deze race is dat alle suppers op hetzelfde  board strijden (Naish One 12’6’’).  Dit betekent dat je alleen je eigen peddel mee moet nemen.
Heb je geen peddel, dan is dit ook geen probleem.

.

N1SCO is laagdrempelig, spectaculair en fun! De wedstrijd in het bassin van de Amsterdam RAI zal bestaan uit een afvalrace met 24 deelnemers. Er wordt één tegen één gestreden en zo wordt de eliminatie ladder afgewerkt totdat er een  uiteindelijke winnaar is. De perfecte promotie van de Sup sport tijdens de HISWA!
 
Wegens een druk schema op zondag 10 maart is de race opgesplitst in twee delen: de voorrondes zijn van 11.00 – 12.00 en de finale van 16.00 – 17.00 uur.
 
Schrijf je snel in want we kunnen maar een beperkt aantal deelnemers toelaten vanwege de beperkte tijd in het bad! Deelname kost € 15,- per persoon inclusief t-shirt en toegang tot de HISWA.
 
Klik hier om je in te schrijven.

sup boards sup paddles sup soft tech